loading...

سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان

آخرین ارسال های انجمن

مشكل دانلود كتاب ها و نرم افزار ها و ....... و مقاله هاي سايت

امید علاالدین بازدید : 7746 چهارشنبه نظرات ()

حدود يه سال پيش سايت نرماليته به دلايل نا معلومي ف---ي---ل---ت--ر شد ، و تمامي لينك هاي ما فقط در صورت استفاده از قند شكن قابل استفاده هستند
يعني اينكه لينك هاي دانلود ف-ل-ت-ر شدن


تعداد لينك ها خيلي زياده گف وقت نمي كنيم تمامي لينك رو درست كنيم

دو پيشنهاد به بازديدكنندگان عزيز :

1. اگر لينك دانلودي قابل استفاده نبود در قسمت نظرات همان پست اعلام كنيد تا كم تر از 24  ساعت لينك سالم جايگزين شود

2. استفاده از ف---ي---ل---ت--ر---ش--ك--ن براي دانلود ( اين روش سريع تر جواب ميده )

گزارش کار پخش و تقسیم یک ماده بین دو حلال انحلال ناپذیر در یکدیگر ( شیمی فیزیک )

امید علاالدین بازدید : 3532 چهارشنبه نظرات ()

گزارش کار پخش و تقسیم یک ماده بین دو حلال انحلال ناپذیر در یکدیگر ( شیمی فیزیک )

 

عنوان آزمایش: پخش و تقسیم یک ماده بین دو حلال انحلال ناپذیر در یکدیگر

 

1-هدف:

تعیین ضریب تقسیم و مولکولاریته اسید بنزوئیک در آب و کلروبنزن

 

برای دانلود گزارش کار برروی عکس زیر کلیک نمایید ..

 

گزارش کار تعیین ضریب تقسیم

گزارش کار انتالپی و انتروپی انحلال ( شیمی فیزیک یک )

امید علاالدین بازدید : 4020 چهارشنبه نظرات ()

گزارش کار انتالپی و انتروپی انحلال ( شیمی فیزیک یک )

 

عنوان آزمایش: آنتالپی و آنتروپی انحلال

 

1-هدف:

بررسی تغییرات آنتالپی و آنتروپی در انحلال اسید بنزوئیک در آب

 

برای دانلود برروی عکس زیر کلیک کنید .

 

گزارش کار انتالپی

گزارش کار بررسی تغییرات ویسکوزیته محلول با تغییرات دما - (گزارشکار شیمی فیزیک )

عنوان آزمایش: بررسی تغییرات ویسکوزیته محلول با تغییرات دما

 

1-هدف:

تعیین ویسکوزیته محلول های گلوکز با استفاده از ویسکومتر استوالد

 

برای دانلود گزارش کار بروی عکس زیر کلیک نمایید .

 

 

: بررسی تغییرات ویسکوزیته محلول با تغییرات دما
 

گزارش کار حرارت خنثی شدن ( شیمی فیزیک یک )

عنوان آزمایش: حرارت خنثی شدن
 

هدف : تعیین ظرفیت حرارتی کالریمتر و حرارت خنثی شدن اسید و باز
 

برای دانلود برروی عکس زیر کلیک نمایید .

 

گزارش کار حرارت خنثی شدن



لینک کمکی : دانلود کنید

جزوه آزمایشگاه شیمی تجزیه کمی (دانشگاه بین المللی ارس )

جزوه آزمایشگاه شیمی تجزیه کمی (دانشگاه بین المللی ارس )

عنواین آزمایش :

آشنائی با وسایل حجم سنجی و تهیه عملی محلول ها

تهیه محلول سود و استاندارد کردن آن با بنزوئیک اسید یا  Hcl تیتریزول

اندازه گیري اسیدهاي قوي   با سود، بررسی تفاوت عملکرد شناساگرها

اندازه گیري اسید ضعیف سالیسیلیک با باز قوي، در حضور شناساگر و نیز بروش ph متری

اصول تیتراسیون معکوس و اندازه گیري آسپرین ASA بدین روش

کاربرد تیتراسیون هاي اسید – باز در اندازه گیري کربنات و بیکربنات در حضور شناساگر و نیز بروش ph متری

کاربرد تیتراسیون هاي اسید – باز در اندازه گیري کربنات و بیکربنات در مخلوط آنها

اندازه گیري ANC آنتی اسیدها بروش ph متری

تهیه محلول پرمنگنات و استاندارد کردن آن، کاربرد در اندازه گیري آهن در سولفات فرو

تهیه محلول ید و استاندارد کردن آن، کاربرد در اندازه گیري مس و آسکوربیک اسید

تهیه و استاندارد کردن محلول نیترات نقره، کاربرد در اندازه گیري کلرورسدیم بروش
موهر در انواع آبها و نرمال سالین

اندازه گیري کلرید بروش ولهارد

تهیه محلول EDTA و استاندارد کردن آن، کاربرد در اندازه گیري کلسیم و منیزیم در مخلوط آن ها

اندازه گیري آنتی اسیدهاي کربنات کلسیم و شیر منیزي بروش تیتراسیون
کمپلکسومتري

تعیین مقدار کلرید بروش گراویمتري

تعیین مقدار سولفات بروش گراویمتري

امتحان عملی

 

برای دانلود برروی عکس زیر کلیک کنید

جزوه شیمی تجزیه

کیک زرد(Yellowcake)

کیک زرد Yellowcake عنوانی است که به اکسید اورانیوم تغلیظ شده (U۳O۸) داده شده که برای تهیه اورانیوم غنی شده استفاده می‌شود و عموماً برای تهیه سوخت راکتور هسته ای  کاربرد دارد.

کیک زرد که به نام اورانیا (Urania) هم شناخته می‌شود در واقع خاک معدنی اورانیوم است که پس از گذراندن مراحل تصفیه و پردازش‌های لازم از سنگ معدنی آن تهیه می‌شود. تهیه این ماده به منزله رسیدن به بخش میانی مراحل مختلف تصفیه سنگ معدن اورانیوم است و فاصله بسیار زیادی برای استفاده در بمب اتمی دارد.

روش تهیه کیک زرد.....

تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
درباره ما
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 800
  • کل نظرات : 992
  • افراد آنلاین : 9
  • تعداد اعضا : 11066
  • آی پی امروز : 62
  • آی پی دیروز : 119
  • بازدید امروز : 1,187
  • باردید دیروز : 1,429
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 22
  • بازدید هفته : 10,228
  • بازدید ماه : 49,892
  • بازدید سال : 49,892
  • بازدید کلی : 9,744,918