loading...
سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان
آخرین ارسال های انجمن

به زودی پلیمرها جایگزین ام.دی.اف می شوند

پرستو رحمانی بازدید : 3147 چهارشنبه 10 ارديبهشت 1393 نظرات (0)

بسپار می نویسد، محققان کشور موفق به تولید آزمایشگاهی کامپوزیت های چوب پلاستیکی جایگزین ˈام.دی.افˈ و ˈنئوپانˈ از ضایعات شدند که جذب آب بسیار کمتر از نمونه های ام.دی. اف است.

ˈآرش چاوشیˈ، مخترع این طرح در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این کامپوزیت ها از نوع کامپوزیت های پلیمریست که جانشین مناسب و ارزانی برای ˈام.دی.افˈ و ˈنئوپانˈ محسوب می شود.
برای مشاهده ی متن کامل به ادامه مطلب مراجع کنید .

.:: پليمرهاي هوشمند و سويیچ هاي نوري ::.

فرزانه کیاء بازدید : 1721 سه شنبه 22 مرداد 1392 نظرات (3)

                                    Polymer optoelectronics

نتايج اين تحقيقات که توسط آکادمي­ ملي علوم منتشر شد، به شرح يک سوئيچ بازگشت پذير براي آنزيم اندوگلوکاناز مي­پردازند؛ در اين سوئيچ از نور براي فعال و غيرفعال سازي آنزيم استفاده مي­شود. آنزيمها، پروتئينهايي هستند که به عنوان کاتاليزور در شروع يا تسريع واکنشهاي شيميايي درون بدن عمل مي­کنند. آنزيم اندوگلوکاناز در تجزيه گلوکز مورد استفاده قرار مي­گيرد.

پلاستیک با طعم پرتقال!

فرزانه کیاء بازدید : 1239 چهارشنبه 05 تير 1392 نظرات (0)

دانشمندان آمريکايی توانسته اند به وسيله پوست پرتغال و دی اکسيد کربن، يک نوع پلاستيک جديد بسازند. اين شيوه در آينده ممکن است جايگزين استفاده از نفت به عنوان ماده اصلی برای توليد مواد پلاستيکی شود.

پژوهشگران دانشگاه کورنل با ترکيب دی اکسيد کربن که عمده ترين گاز گلخانه ای است و يک نوع روغن موجود در پوست پرتغال يک پليمر تازه ساخته اند.

پلیمری جدید ک جایگزین سگ های بمب یاب شد

فرزانه کیاء بازدید : 1341 چهارشنبه 05 تير 1392 نظرات (2)

به گزارش خبرگزاری مهر، در حالی که ممکن است لفظ "درخشان" باعث شود که فکر کنیم این پلیمر در حضور مواد منفجره درخشان می شود اما باید گفت در صورت وجود هرگونه ماده منفجره ای، این پلیمر درخشندگی خود را از دست می دهد...

مهندسی پلیمر

s.foroutan بازدید : 1343 دوشنبه 06 آذر 1391 نظرات (1)

رشته ي مهندسي پليمر نسبت به رشته هاي مهندسي ديگر ، تقريبا جوان است و شكوفايي آن از جنگ جهاني دوم آغاز شده است؛ اما به دليل كاربرد روز افزون پليمر در صنايع مختلف، اين رشته به سرعت رشد كرده و امروز از رشته هاي مهم كشور هاي صنعتي پيشرفته است.

پليمر ها به دو دسته ي طبيعي و مصنوعي تقسيم مي شوند. پليمر هاي طبيعي، موادي مانند تركيبات سلولزي، چوب، كاغذ و پشم هستند كه انسان از سال ها پيش آنها را ميشناخته و هنوز هم اين دسته از پليمر ها در دنيا بسيار مهم و با ارزش هستند؛ اما پليمر هاي مصنوعي در دوران جنگ جهاني دوم مورد توجه قرار گرفتند، زيرا در اين زمان، دانشمندان به اين نتيجه رسيدند كه از مواد نفتي ميتوان مواد پليمري مصنوعي ساخت و اين مواد كاربرد هاي مختلفي خواهند داشت.

بنابر اين مهندسي پليمر با ساخت پليمر هاي مصنوعي توسط محققان شكوفا شدو اكنون تنها با گذشت چند دهه از آن دوران ، اين رشته به حدي رشد كرده است كه پيشرفت تكنولوژي ، ارتباط تنگاتنگي با طراحي و ساخت مواد پليمري دارد.

الکتروفورز مویین

محدثه گرزین بازدید : 1905 پنجشنبه 02 شهريور 1391 نظرات (0)

برای دانلود مقاله روی عکس زیر کلیک کنید.

مطالب سایت نرمالیته ( شیمی کاربردی دانشگاه گلستان ) طی ماه ها زحمت و جستجو جمع آوری شده است ، لطفا بدون ذکر منبع مطالب سایت نرمالیته را کپی نکنید . با تشکر

الکتروفورز

محدثه گرزین بازدید : 1841 پنجشنبه 02 شهريور 1391 نظرات (0)

برای دانلود پارپوینت روی عکس زیر کلیک کنید.

مطالب سایت نرمالیته ( شیمی کاربردی دانشگاه گلستان ) طی ماه ها زحمت و جستجو جمع آوری شده است ، لطفا بدون ذکر منبع مطالب سایت نرمالیته را کپی نکنید . با تشکر

تعداد صفحات : 3

درباره ما
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 800
  • کل نظرات : 992
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 11211
  • آی پی امروز : 78
  • آی پی دیروز : 209
  • بازدید امروز : 303
  • باردید دیروز : 1,097
  • گوگل امروز : 15
  • گوگل دیروز : 64
  • بازدید هفته : 3,839
  • بازدید ماه : 13,284
  • بازدید سال : 118,152
  • بازدید کلی : 10,382,990