loading...
سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان
آخرین ارسال های انجمن

تولید نمک خوراکی در ایران

9011322113 بازدید : 2055 جمعه 19 آبان 1391 نظرات (2)

تولید نمك خوراكی در ایران

به‌ رغم توجه بسیاری از كشورها به این ماده ی حیاتی در طول تاریخ، كه گاهی منجر به بروز جنگ بین آنها می ‌شد، قبلا در كشور ما توجه اندكی به این عنصر مهم حیاتی شده است.

سنگ نمک

قبل از احداث كارخانه‌های تصفیه ی نمك، نمك خوراكی در كارگاه‌های سنتی به این شکل تولید می ‌شد كه به سنگ نمك استخراج شده از معدن، پس از آسیاب شدن و سرند كردن، یُد اضافه گشته و در كیسه‌های نایلونی زرد رنگ روانه ی بازار مصرف می ‌شد.

این نوع نمك، به علت آنكه هیچ گونه عمل تصفیه ‌ای روی آن انجام نمی ‌گیرد، غیر استاندارد بوده و مصرف خوراكی آن در درازمدت عوارض نامطلوبی ایجاد می ‌نماید و بایستی از مصرف آن جدا خودداری شود.

سنگ نمک

به ادامه مطلب بروید ...

خرفه، علفی هرزه سرشار از امگا سه (3) !

محدثه گرزین بازدید : 1802 دوشنبه 16 مرداد 1391 نظرات (0)

خواص گیاه خرفه و تخم آن تخم خرفه تصفیه کننده خون و تسکین دهنده ی تشنگیاست و برای رفع سرفه می تواند مفید باشد. در طب سنتی به عنوان تب بر، ضدعفونی کننده، ضداسکوربوت (بیماری های ناشی از کمبود ویتامین c)، ضد اسپاسم، مدر و ضد کرم استفاده می شود. گیاه خرفه با اسم علمی portulaca oleracea و با نام انگلیسی purslane از تیره پرتولاکاسه (portulacaceae) است که برگ های گوشتی و بذرهای سیاه ریز دارد.

برای مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید.

پاورپوینت جزوه شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

امید علاالدین بازدید : 4027 یکشنبه 08 مرداد 1391 نظرات (2)

پاورپوینت جزوه  شیمی و تکنولوژی مواد غذایی           دو واحد نظری ( رشته شیمی کاربردی)

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا( اصول و کاربرد)، پی. جی. فیلاوز، ترجمه مرتضی سهرابی

تهیه کننده: شهلا مظفری

جایگاه درس :

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

 

فرمت : پاورپوینت         تعداد صفحات : 190       حجم : 1.81 مگابایت

برای دانلود پاورپوینت آمورشی شیمی و تکنولوژی رنگ بر روی عکس زیر کلیک نمایید .

شیمی و مواد غذایی

مصرف کنسروها را کاهش دهید!!

وحید میردار وطن بازدید : 1436 دوشنبه 02 مرداد 1391 نظرات (0)

 

این روزها یکی از راه های آسان در دسترس قرار گرفتن انواع غذاها استفاده از کنسرو آنهاست. کنسروها دارای طیف گسترده ای هستند که از قدیمی ترین آنها کنسرو ماهی تن و جدیدترین آنها که نسل نویی از غذاهای کنسروی هستند می توان به کنسرو فسنجان، کله پاچه، سیرابی و شیردان و انواع دیگر غذاهای سنتی ایرانی اشاره کرد.

اما این پرسش مطرح می شود که ارزش تغذیه ای و سلامت غذاهای کنسروی یا بسته بندی شده چه میزان است؟ آیا می توان این غذا را جایگزین غذاهای خانگی کرد؟

 

برای مشاهده متن کامل به ادامه مطلب بروید

خواص خرمالو

محدثه گرزین بازدید : 1260 چهارشنبه 21 تير 1391 نظرات (0)

مقادیر بالای بتاکاروتن ولیکوپن موجود در زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان .....

تعداد صفحات : 3

درباره ما
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 800
  • کل نظرات : 992
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 11207
  • آی پی امروز : 207
  • آی پی دیروز : 253
  • بازدید امروز : 821
  • باردید دیروز : 715
  • گوگل امروز : 77
  • گوگل دیروز : 78
  • بازدید هفته : 5,739
  • بازدید ماه : 23,696
  • بازدید سال : 102,183
  • بازدید کلی : 10,367,021