loading...
سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان
آخرین ارسال های انجمن

پاسخ به چند سوال رایج

وحید میردار وطن بازدید : 1092 شنبه 20 اسفند 1390 نظرات (2)

چرا وقتی در نوشابه نمک می ریزیم گاز با شدت بیشتری آزاد می شود؟
هرچه دمای آب کمتر و فشار بیشتر باشد اب گاز بیشتری را در خود حل می کند. بنابراین گازCO2 را تحت این شرایط در نوشابه وارد می کنند تا نوشابه از این گاز اشباع شود. زمانی که درِ نوشابه برداشته می شود و در دما و فشار معمولی قرار می گیرد محلول خاصیت فوق اشباع پیدا می کند و تمایل به آزاد کردن گاز CO2 پیدا می کند برای این کار CO2  محلول باید به صورت حباب درآید یعنی مولکول های CO2 کنار هم جمع می شوند و با پیوستن به هم تشکیل حباب دهند، به سطح آورده و خارج شوند.
هرگونه سطحی که به خصوص ناهمواری هم داشته باشد ایجاد این حباب ها  را راحت تر می کند، بنابراین نمک که از بلورهای ریز تشکیل شده است این سطح را برای حباب ها و تشکیل آنها فراهم می کند (سطح بلورها) پس حباب بیشتری تشکیل شده و خارج می شود، هر چیز دیگری غیر از نمک هم مثل شن یا ماسه یا خاک یا شکر می تواند چنین نقشی داشته باشد اثر بیشتر نمک نسبت به شکر به دلیل ریزتر بودن بلورهای آن و ایجاد سطح تماس بیشتر است.

کبریت چگونه آتش می گیرد؟
کبریت به طور عمده از دو قسمت 1- سیستم آتش زن. 2- بخش آتش گیر ساخته شده است. سیستم آتش زن یا ایجاد آتش کبریت شامل دو قسمت است. 1- سرچوب کبریت که به طور عمده کلرات پتاسیم و کمی گوگرد است. 2- حاشیه ی کناره ی قوطی کبریت که به طور عمده فسفر قرمز می باشد.
فسفر قرمز به تنهایی دمای اشتعال بالایی دارد  زمانی که بر اثر کشیدن چوب کبریت به حاشیه ی آن با کلرات پتاسیم قاطی می شود براثر اصطکاک و گرمای تولیدی از آن با هم ترکیب شده و حاصل آن گرمای زیاد و انفجار این دو است که از گرمای تولیدی چوب کبریت نیز که قسمت آتش گیر کبریت است شروع به شعله ور شدن و سوختن می کند.
چرا پیاز اشک را در می آورد؟
هنگامی که پوست پیاز را می کنید یافته های آن آسیب می بینند و آنزیمی در آنها با ترکیبی به نام سولفواکسید (به اختصار) ترکیب شده و مولکول نامبرده را به سه قسمت می شکند که یکی از این ترکیبات اشک آور است.
زمانی که پیاز را زیر شیر آب یا پس از خروج از یخچال پوست می کنید دیگر اشک آور نیست زیرا:
سولفواکسید در آب محلول است و آب سبب آبکافت آن می شود در نتیجه بقیه ی مراحل بالا که نتیجه ی آن ایجاد ترکیب اشک آور است انجام نمی شود.
اگر پیاز سرد باشد سرعت واکنش آنزیمی نامبرده کاهش می یابد و کمتر تشکیل می شود و فشار بخار سولفواکسید هم کاهش یافته و غلظت آن در هوا کم می شود طوری که سبب ایجاد اشک نمی شود.

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط mohamad در تاریخ 54 سال پیش و 3:04 دقیقه ارسال شده است

jaleb bod..شکلک

این نظر توسط امید در تاریخ 54 سال پیش و 21:23 دقیقه ارسال شده است

پر محتوا بودشکلک
پاسخ : miC :-*



نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
درباره ما
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • رپورتاژ آگهی saat24.news
  • رپورتاژ آگهی entekhab.ir
  • رپورتاژ آگهی parsfootball.com
  • رپورتاژ آگهی dana.ir
  • رپورتاژ آگهی tala.ir
  • رپورتاژ آگهی photokade.com
  • رپورتاژ آگهی alamto.com
  • رپورتاژ آگهی iranjib.ir
  • رپورتاژ آگهی baharnews.ir
  • رپورتاژ آگهی mihanblockchain
  • رپورتاژ آگهی yasdl.com
  • رپورتاژ آگهی alef.ir
  • رپورتاژ آگهی persiantools.com
  • رپورتاژ آگهی khabarfoori.com
  • رپورتاژ آگهی yjc.ir
  • 9 سایت خرید رپورتاژ خودرویی
  • رپورتاژ آگهی click.ir
  • رپورتاژ آگهی tabnak.ir
  • رپورتاژ آگهی fararu.com
  • رپورتاژ آگهی namnak.com
  • رپورتاژ آگهی gadgetnews.net
  • رپورتاژ آگهی farsnews.ir
  • رپورتاژ آگهی anzalweb.ir
  • رپورتاژ آگهی afkarnews.com
  • رپورتاژ آگهی borna.news
  • رپورتاژ آگهی tejaratnews.com
  • رپورتاژ آگهی mehrnews.com
  • رپورتاژ آگهی tasnimnews.com
  • 3 سایت خبری پرفروش رپورتاژ
  • سندباکس گوگل چیست
  • استاندارد های خرید بک لینک
  • تبلیغات گسترده اینستاگرام
  • خرید بک لینک گردشگری
  • خرید بک لینک تلگرام
  • رپورتاژ آگهی digiato.com
  • رپورتاژ آگهی varzesh3.com
  • خرید بک لینک رزبلاگ
  • اسپم اسکور چیست
  • خرید بک لینک اینستاگرام
  • رپورتاژ آگهی isna.ir
  • سوالات متداول رپورتاژ آگهی
  • 10 سایت برتر خرید بک لینک
  • 10 سایت برتر خرید رپورتاژ
  • رپورتاژ آگهی zoomit.ir
  • رپورتاژ آگهی 1pezeshk.com
  • رپورتاژ آگهی asriran.com
  • رپورتاژ آگهی mihanblog.com
  • رپورتاژ آگهی khabarfarsi.com
  • رپورتاژ آگهی chetor.com
  • رپورتاژ آگهی aftabir.com
  • رپورتاژ آگهی asemooni.com
  • رپورتاژ آگهی konkur.in
  • رپورتاژ آگهی cloob.com
  • انواع لینک ها
  • ادمین اینستاگرام✔️
  • بک لینک PBN چیست✔️
  • فاکتورهای رتبه بندی گوگل 2020
  • افت در سئو
  • سفارش لینک سازی✔️
  • بک لینک چیست✔️
  • کامنت مارکتینگ چیست✔️
  • لینکدین و مزایای SEO آن
  • معرفی پدیده گوگل دنس
  • تولید محتوا متنی✔️
  • خرید بک لینک پروفایل✔️
  • خرید بک لینک نوفالو✔️
  • تبلیغات متنی چیست✔️
  • آموزش ایندکس سریع بک لینک
  • ساخت بک لینک✔️
  • مزرعه محتوا
  • سئو سایت نوپا
  • پشتیبانی سایت چیست✔️
  • لینک سازی هدفمند
  • سوشیال سیگنال چیست
  • ضریب اعتبار سایت
  • مزرعه لینک
  • زمان تاثیر بک لینک ها
  • سریعترین روش افزایش رتبه
  • ثبت بک لینک های gov. و edu
  • بررسی پیج اتوریتی
  • ابزار آنالیز بک لینک
  • عملکرد بک لینک 2019
  • راهکار به صفحه اول گوگل
  • تفاوت های بک لینک و رپورتاژ
  • بمباران گوگلی
  • خارج شدن از جریمه گوگل
  • تبلیغات در گوگل
  • جلوگیری از جریمه شدن
  • سایت مپ و انواع آن
  • عملکرد هشتگ
  • جستجوی کلمه کلیدی
  • مزایای https
  • Robots.txt چیست
  • پنالتی گوگل
  • مزیت طلایی استفاده از بک لینک
  • بک لینک سازی 2019
  • اهمیت بک لینک در سال 2018
  • نکات مهم سئو سال 2018
  • بررسی بک لینک های سایت
  • سئو سایت بدون سرمایه
  • دانلود سریال جدید
  • خودنویس
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 800
  • کل نظرات : 992
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 11184
  • آی پی امروز : 104
  • آی پی دیروز : 256
  • بازدید امروز : 820
  • باردید دیروز : 999
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 820
  • بازدید ماه : 19,102
  • بازدید سال : 50,459
  • بازدید کلی : 10,315,297