loading...
سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان
آخرین ارسال های انجمن

ضد آفتاب های سالم تر

نیلوفر جمشیدی بازدید : 944 شنبه 21 مرداد 1391 نظرات (0)

به گفته دانشمندان ایتالیایی:

پوشاندن نانوذرات تیتان (TiO2 ) باکربن باعث ایجادشدن فیلترهای ضد تابش UV سالم تربرای استفاده در کرم های ضدآفتاب می شود.

قرارگرفتن طولانی مدت درمعرض تابش UVA (400-350nm)وUVB (350-280nm) خورشید می تواند منجربه چروک شدن پوست وآسیب های پوستی شود وحتی دربعضی موارد موجب سرطان پوست می شود. تیتان (TiO2 ) یکی از اجزای اصلی کرم های ضدآفتاب می باشد که پرتوUVA وUVB را جذب کرده وآن ها را پراکنده می کند. البته تیتان تحت تابش UV واکنش پذیرشده ودربرخورد باآب تولید رادیکال های آزاد می نماید که این رادیکال ها منجربه آسیب ها ی پوستی می شوند.

اکنون تیمی از دانشگاه تورینو با همکاری انستیتوی سلامتی مصرف کنندگان در صدد اصلاح سطح نانوذرات تیتان بر آمده اند تا واکنش پذیری این ذرات را تحت تابش UV کاهش دهند. این گروه از دانشمندان نانوذرات تیتان را با اتیلن گلیکول می پوشانند و ترکیب حاصل را تا 300 درجه سانتیگراد حرارت می دهند تا سطح نانو ذرات کربنیزه شود. آنها پی برده اند که این امر موجب کاهش توان اکسایشی نانو ذرات و متعاقب آن کاهش تشکیل رادیکال آزاد می شود. فنوگلیو می گوید « این موضوع بسیار جالب است که با استفاده از اتیلن گلیکول بعنوان یک پیش ماده، تشکیل رادیکال آزاد کاهش می یابد واین نتیجه متفاوت از نتایج بدست آمده از مطالعات انجام شده در مورد ذرات اصلاح شده تیتان توسط کربن می باشد.»

سفیک سوزر از دانشگاه بیلکنت آنکارا که تجربه زیادی در زمینه نانوذرات معدنی دارد می گوید.« برای استفاده از ذرات تیتان در مراقبت پوست توازن ظریفی لازم است تا از تشکیل گونه های فعال اکسیژن دار جلوگیری شود. چون این گونه ها برای آسیب رساندن به پوست مورد ظن قرار دارند. بدون شک این تحقیق به پیشرفت تولید محصولات آرایشی جدید تر کمک می کند و منجر به فرموله کردن مسیرهای تازه ای در به کار گیری تیتان می شود».

فنوگلیو می گوید: « این تحقیق می تواند نقطه آغازی برای ایجاد کردن پروتوکلهایی در زمینه تولید فیلترهای UV باشد این فیلترها می توانند در زمینه های مختلف کاربرد پیدا کنند که از آن جمله می توان صنعت محصولات آرایشی را نام برد».

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
درباره ما
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 800
  • کل نظرات : 992
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 11207
  • آی پی امروز : 223
  • آی پی دیروز : 253
  • بازدید امروز : 943
  • باردید دیروز : 715
  • گوگل امروز : 84
  • گوگل دیروز : 78
  • بازدید هفته : 5,861
  • بازدید ماه : 23,818
  • بازدید سال : 102,305
  • بازدید کلی : 10,367,143