loading...
سایت شیمی کاربردی دانشگاه گلستان
آخرین ارسال های انجمن

تاثیر آب یونیزه قلیایی برای پیشگیری از آرتروز و پوکی استخوان

فرزانه کیاء بازدید : 1315 دوشنبه 13 خرداد 1392 نظرات (0)

بیماریزایی استئوآرتریت بیماریی مفصلی است که ...

ابتدا غضروف مفصل را درگیر مینماید. غضروف بافتی لغزنده‌است که انتهای استخوانها را در یک مفصل میپوشاند. استخوانها داشتن حرکتی آسان بر روی یکدیگر را مدیون غضروفهای سالم هستند. وظیفه دیگر غضروفها جذب شوک در طی حرکات فیزیکی می‌باشد. آرتریت روماتوئید افراد جوانتری را مبتلا می‌کند و ممکن است علاوه بر درگیری مفصل فرد احساس مریضی، خستگی و یا تب نماید.


به نظر می‌رسد نتیجه ترکیب یا تعامل عوامل مکانیکی با سایر عوامل در افرادی با زمینه ارثی باشد. عوامل افزایش دهنده خطر چاقی، بالارفتن سن و فعالیت‌هایی که با فشار به مفاصل (میکروتروما) همراهند نظیر رقص، فوتبال، موسیقی یا قالی بافی، دیابت، سندرم مارفان، بیماری ویلسون و آلکاپتونوری می‌باشند. تقریباً اغلب افراد بالای ۵۰ سال به درجاتی به استئوآرتریت مبتلا هستند همچنین آنچه مشخص و واضح است این که آب استفاده شده شخصِ بیمار نامناسب بوده است و این نامناسب تاثیر بسزایی درین نوع بیماری ها دارد؛ به عنوان مثال آب یونیزه قلیاییبه دلیل دارا بودن عناصر حیاتی فوق درصد کمتری از این املاح را از بین می برد و این امر کمک بسیار زیادی به کاهش بیماری پوکی استخوانها می کند.


افزایش گردش خون ترکیبات آب یونیزه قلیایی قادر خواهد بود که التهابات و دردهای مفاصل را بهبود بخشیده و هر چه گردش خون در این نواحی بهتر جریان پیدا کند التهابات بهتر کنترل می گردد . لازم به ذکر است که خوردن آب یونیزه قلیایی کمک قابل توجهی به پیشگیری از بیماری پوکی استخوان می کند , با توجه به اینکه تا حد زیادی تامین محیط قلیایی بدنمان با جذب کلسیم و منیزیم از استخوان ها و دندانها جبران می شود , آب یونیزه قلیایی به دلیل دارا بودن عناصر حیاتی فوق درصد کمتری از این املاح را از بین می برد و این امر کمک بسیار زیادی به کاهش بیماری پوکی استخوانها می کند .


آب یونیزه قلیایی شده چیست ؟هر انسانی برای زنده ماندن در روز باید یک تا سه لیترآب سالم بنوشد. آبی که از pH مناسب برخوردار باشد.آیا فکر نمی کنید کیفیت آب آشامیدنی بسیار مهم است؟ دانشمندان ومحققان ژاپنی و آمریکایی تحقیقات گسترده ای بروی آب های شفا بخش مانند لردز فرانسه و یا چشمه های تبت انجام داده اند، تحقیقات نشان می داد که این آب ها از ۴ خاصیت مشترک برخوردارند:

1.قلیایی بودن

2.خاصیت آنتی اکسیدان

3.کریستالی شکل بودن مولکول های آب (سبک بودن آب)

4.اکسیژن بالا

منبع:http://shimidoc.persianblog.ir/tag

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
درباره ما
ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به شما بازدیدكنندگان عزیز، این سایت متعلق به هیچ سازمانی نمیباشد و هدف از تشکیل این سایت گردآوری اطلاعات پایه و مورد نیاز برای دانشجویان رشته شیمی کاربردی می باشد . پست الکترونیک سایت برای برقراری ارتباط omid.alaedin@hotmail.com منتظر نظرات و انتقاد های شما هستیم .
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 800
  • کل نظرات : 992
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 11209
  • آی پی امروز : 235
  • آی پی دیروز : 205
  • بازدید امروز : 1,116
  • باردید دیروز : 1,097
  • گوگل امروز : 104
  • گوگل دیروز : 58
  • بازدید هفته : 1,116
  • بازدید ماه : 10,561
  • بازدید سال : 115,429
  • بازدید کلی : 10,380,267